Activitats culturals

El Col·legi organitza sortides culturals de manera regular per a tots el col·legiats.

Fons d'art

Coneix el fons d'art del Col·legi.

Nova edició del concurs de dibuix infantil

Busquem la imatge protagonista de la postal de Nadal dels Gestors Administratius.

28 d’oct. 2011

Teniu un llaaaarg cap de setmana per davant!

El cap de setmana que acaba de començar és dels bons! així que no teniu excusa per fer el vostre dibuix. Ja comença a fer fresqueta i quan estem a casa calentons com ve de gust dibuixar volves de neu, pares Noel, isards, Reis Mags....i tot allò que envolta el Nadal, oi?

Bé, teniu de marge fins el dia 1 de desembre per enviar-nos els dibuixos, tot i això, ja sabeu que no cal esperar a l'últim moment, perquè després potser que el dibuix trigui en veure's en l'àlbum, ja que no donarà temps a tenir-los tots a punt si trigueu molt en enviar-los!

Sabeu què?? estem preparant una gran festa de lliurament de premis...us adelantem que tindrà lloc el dia 17 de desembre, als espais del Centre Cívic la Sedeta, de Barcelona...us donarem més detalls ben aviat!

Bé, així doncs esperem els vostres dibuixos! Ah! i gràcies a tots els nens i nenes que ja ens els heu fet arribar!
Bona Castanyada!!!

3 d’oct. 2011

Quines postals més boniques!!


Hola! Us hem d'informar d'una novetat sobre les postals. Hem vist que altres anys els dibuixos no es veien molt bé, ja que anaven els 3 junts i havien de compartir espai. Doncs, bé, El Col·legi ha decidit fer un canvi: a partir d'aquest any, hi haurà 3 models de postal, cada un d'ells serà un dels dibuixos guanyadors en portada!

A més, per poder enllestir el tema de les postals, que es venguin moooooltes i poder ajudar molt i molt amb el nostre donatiu, hem decidit també que els dibuixos guanyadors seran les imatges de les postals del Nadal següent, és a dir, els 3 dibuixos guanyadors d'enguany seran les portades de les postals de l'any 2012, i així successivament.

Aquest any ja ho farem així, i les postals surten a la venda amb les imatges dels 3 guanyadors de l'any 2010:




Es vendran en paquets de 12 unitats, així toquen a 4 postals de cada. Oi que hem millorat molt? així, cada any millorant una miqueta arribarem ben lluny amb les postals, i podrem ajudar molts nens i nenes amb el donatiu...i tot gràcies als vostres dibuixos. Ah! i seran format DIN A5, en paper de 240 grs, perquè les pugue personalitzar en la vostra impressora si voleu!