Activitats culturals

El Col·legi organitza sortides culturals de manera regular per a tots el col·legiats.

Fons d'art

Coneix el fons d'art del Col·legi.

Nova edició del concurs de dibuix infantil

Busquem la imatge protagonista de la postal de Nadal dels Gestors Administratius.

31 de maig 2012

Visita a la Fundació Sorigué de Lleida

El Departament de Cultura del Col·legi de Gestors va organitzar el divendres 25 de maig passat una visita guiada i exclusiva a la col·lecció d’art contemporani de la Fundació Sorigué on també vam tenir l’oportunitat de veure obres en procés de la col·lecció particular de l’artista Antonio López. Els gestors administratius van ser el primer col·lectiu que va veure la mostra, que va coincidir amb la visita de l’artista manxec a la ciutat de Lleida.

foto noticia

La Fundació Sorigué, constituïda pel matrimoni Sorigué, fa més de 20 anys que desenvolupa activitats socials, educatives i culturals. Des de l’any 1999, la Fundació treballa en la creació d’una col·lecció d’art contemporani internacional formada per més de 450 obres de totes les disciplines. Entre d’altres artistes representats, trobem: Anselm Kiefer, Berlinde De Bruyckere, Bill Viola, Franz Ackermann, Tony Cragg, Chuck Close, David Hockney, Anish Kapoor, Daniel Richter, Doris Salcedo, William Kentridge, Antony Gormley, Albert Oehlen, Georges Segal, Juan Muñoz, Cristina Iglesias, Antonio López, Julio Vaquero, Antoni Tapies o Jaume Plensa, entre altres.

Antonio López ha fet el préstec de part de la seva col·lecció privada formada per pintura, escultura i dibuixos a partir dels quals es pot conèixer el seu procés de treball. Conviuran amb obres de la Fundació Sorigué fins a final del mes d’octubre de 2012. En tot moment vam estar acompanyats per Iolanda Vives, responsable del Departament d’Exposicions de la Fundació, qui ens va explicar el fons d’art que es complementava amb les obres propietat de l’artista.

Més informació: www.fundacionsorigue.com

En acabar la visita es va fer un dinar a El Celler del Roser. I a la tarda, es van veure dues exposicions més al Centre d’Art La Panera, acompanyats per Helena Ayuso, del Departament d’Educació: A la derriba de Juan López i El repartiment de Rogelio López Cuenca.
Més informació: www.lapanera.cat

Si esteu interessats a veure el reportatge fotogràfic, podeu clicar aquí