Activitats culturals

El Col·legi organitza sortides culturals de manera regular per a tots el col·legiats.

Fons d'art

Coneix el fons d'art del Col·legi.

Nova edició del concurs de dibuix infantil

Busquem la imatge protagonista de la postal de Nadal dels Gestors Administratius.

31 de jul. 2012

Arriben les primeres fotos // Llegan las primeras fotos



Aquí us presentem les primeres fotos del concurs. Què us en semblen?Aquí os presentamos las primeras fotos del concurso. ¿Qué os parecen?





26 de jul. 2012

Has vist els premis que t'esperen? // ¿Has visto los premios que te esperan?

Portem només una setmana de concurs i no paren d'arribar les vostres fotos protagonitzades per la GA. Per als que encara no s'hagin animat ... Sabeu el que us esteu perdent?
A més de passar una estona divertida buscant una gA, aquí teniu tres al•licients en format capsa: els regals que s’emportaran els tres instagramers amb les fotografies més votades.

3r classificat: Capsa PlanB! Tapes amb art
Assaboreix les tapes d'autor més elaborades i originals i els pintxos de truita de tota la vida. Ves de tapes!
Gaudeix de tapes i begudes per a dues persones.

2n classificat: Capsa PlanB! Cuines del món
Descobreix la grastronomia més representativa de cada cultura a través dels seus plats típics. Ara tens un món de experiències al teu abast. Menú per a dues persones.

1r classificat: Capsa PlanB! Aventura
Gaudeix d'emocionants experiències d'aventura. Rutes per la muntanya en quad, passeig pels núvols en parapent, busseig pel Mediterrani o sortejant les oles en kite surf. Acció sense límits. Que no t'ho expliquin...viu-lo!! Aventura per a una o dues persones.












Llevamos sólo una semana de concurso y no paran de llegarnos vuestras fotos protagonizadas por la gA. Para los que aún no se hayan animado… ¿Sabéis lo que os estáis perdiendo?
Además de pasar un rato divertido buscando una gA, aquí tenéis tres alicientes en formato caja: los regalos que se llevaran los tres instagramers con las fotografías más votadas.

3º clasificado: Caja PlanB! Tapas con arte
Saborea las tapas de autor más elaboradas y originales pinchos de tortilla...o los de toda la vida. Siente el placer del tapeo. Tapas y bebidas para dos personas.

2º clasificado:Caja PlanB! Cocinas del mundo
Descubre la gastronomía más representativa de cada cultura a través de sus platos típicos. Ahora tienes un mundo de experiencias culinarias a tu alcance. Menú para dos personas

1º clasificado: Caja PlanB! Aventura
Disfruta de emocionantes experiencias de aventura. Rutas por la montaña en quad, paseo por las nubes en parapente, buceo por el Mediterráneo o sorteando las olas en kite surf.l Acción sin límites. Que no te lo expliquen ¡Vívelo!. Aventura para una o dos personas.


Premis per gentilesa de:
Premios por gentileza de:



20 de jul. 2012

gA a la vista!

El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya et convida a participar a la primera edició del Concurs de fotografia a Instagram gA a la Vista!, que comença avui 20 de juliol. El tema i l’estil de la fotografia és lliure, i l’únic requisit es que aparegui el logotip que representa els Gestors Administratius, la gA.

Els passos per poder participar són els següents:
1. Fer una fotografia amb el teu smartphone i penjar-la a Instagram amb el hashtag #igerscogac
2. Compartir la fotografia a twitter fent menció a l’usuari @gestorscat
3. Fer-se seguidor del Twitter del Col·legi (@gestorscat)

Es poden pujar tantes fotografies com es vulgui fins al 16 de setembre de 2012. Les tres fotografies que tinguin més “m’agrada” quan acabi el termini guanyaran cadascuna d’elles una magnífica capsa d’experiències Plan B.
Els guanyadors es donaran a conèixer el 17 de setembre a través del web, el blog i les xarxes socials del Col·legi. No esperis més i captura la teva gA! Estan per tot arreu!


El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya te invita a participar en la primera edición del Concurso de fotografía en Instagram gA a la Vista!, que comienza hoy 20 de julio. El tema y el estilo de la fotografía es libre, y el único requisito es que aparezca el logotipo que representa los Gestores Administrativos, la gA.

Los pasos para poder participar son los siguientes:
1. Hacer una fotografía con tu smartphone y colgarla en instagram con el hashtag # igerscogac
2. Compartir la fotografía en twitter haciendo mención al usuario @gestorscat
3. Hacerte seguidor del Twitter del Colegio (@gestorscat)

Se pueden subir tantas fotografías como se quiera hasta el 16 de septiembre de 2012. Las tres fotografías que tengan más "me gusta" cuando acabe el plazo ganarán cada una de ellas una magnífica caja de experiencias Plan B.
Los ganadores se darán a conocer el 17 de septiembre a través de la web, el blog y las redes sociales del Colegio. ¡No esperes más y captura tu gA! ¡Están por todas partes!

12 de jul. 2012

Sisena edició de La Nit del Gestor

Coincidint amb Les Nits d’Estiu a CaixaForum Barcelona, els gestors, col·laboradors, familiars i amics van celebrar l'11 de juliol la sisena edició de La Nit del Gestor, activitat de lleure que vol ser un moment de retrobament amb els companys.

Gràcies al conveni signat amb CaixaForum, els nombrosos assistents van poder gaudir d’una visita comentada, exclusiva i gratuïta a l’exposició Torres i gratacels. De Babel a Dubai (a les 20 h), i d’entrada gratuïta al cabaret literari Tots aquests dois (a les 21 h).

L’exposició Torres i gratacels. De Babel a Dubai ofereix un recorregut per la història de la construcció de torres i gratacels, partint del mite de la torre de Babel, una construcció que desafiava les lleis naturals i el poder diví i que fou una font d’inspiració per a pintors europeus des del segle XIII al XIX, fins als gratacels projectats al segle XXI.

Du Zhenjun, Winds, 2010. Fotomuntatge
Des de la creació del mite de la torre de Babel fins a l’aparició dels primers gratacels l’any 1850 als Estats Units, el model s’ha reproduït regularment en el món entre els segles XX i XXI. Les torres reflecteixen un dels aspectes més importants de la modernitat i constitueixen referències indispensables en termes de planificació urbana. El gratacel és una de les icones de la modernitat. La imatge del gratacel ha passat a esdevenir una resposta interessant a la manca d’espai, no només a les grans ciutats d’occident, sinó arreu del món. L’adopció de les noves i més sofisticades tecnologies obre un camp per a la seva renovació i la resposta a nous problemes i a sensibilitats complexes. Altura, tecnologia, sostenibilitat, creativitat i caràcter emblemàtic, conciliació de la funcionalitat i impacte estètic són qüestions cabdals i plenes d’actualitat.

Aquesta exposició ambiciona explorar, a través de pintures, gravats, dibuixos, maquetes, fotografies i films, la diversitat d’arquitectures que a través del temps han demostrat una recerca de l’inaccessible, per la seva desmesura i pel seu desig de vèncer qualsevol límit material.

A les 21 h… el grup va poder assistir a la representació de Tots aquests dois, a l’Auditori de CaixaForum, un espectacle de Pep Tosar sobre Guillem d’Efak. El cabaret literari que es va proposar és un espectacle biogràfic que fa servir la música en directe, la poesia, i l'audiovisual en clau de documental ficcionat. Viatge des de l’exterior cap a l’interior de Guillem d’Efak, dotat d’una intel·ligència humanista fora de mida, que va viure en permanent acte de rebel·lia.


Un any més, la Nit Del Gestor va permetre als assistents retrobar-se amb els seus companys i gaudir d’una jornada de distensió després de l’intensa campanya de renda.

Més informació: www.laCaixa.es/ObraSocial

10 de jul. 2012

Tarda d'art a Sitges!

El Departament de Cultura del Col·legi de Gestors va oferir el 5 de juliol passat, a les 19 h, una visita guiada i exclusiva a la col·lecció d’art contemporani de la Fundació Stämpfli (plaça de l’Ajuntament, s/n, de Sitges), on es va tenir l’oportunitat de veure obres de l’artista islandès Erró en l’exposició L’ull planetari. En tot moment els assistents van ser acompanyats pel matrimoni Anna Maria i Pere Stämpfli, que van venir expressament des de París per rebre el grup.

 La Fundació Stämpfli es va inaugurar l’any 2011. El centre està ubicat al cor de Sitges i ocupa dos edificis connectats: l’antic Mercat del Peix i part de l’edifici de Can Mec. La Fundació va néixer el 2006, impulsada pel matrimoni Stämpfli, que des del 1971 manté una vinculació intensa i viva amb Sitges. Amb el suport de l’Ajuntament de Sitges i de la Generalitat, la Fundació reuneix actualment més de 80 obres cedides gratuïtament a la Fundació per artistes com ara: François Arnal, Eduardo Arroyo, Tom Carr, Philippe Cazal, Miguel Chevalier, Robert Combas, Guy de Rougemont, Jean- Michel Sanejouand, Jan Voss, Michael Warren i Joel-Peter Witkin, entre altres.

L’obra d’Erró (Olafsvik, Islàndia, 1932) es pot veure per primera vegada a Catalunya, gràcies a l’exposició inaugurada a la Fundació Stämpfli, L’ull planetari, configurada per una trentena de pintures i collages del cosmopolita i reconegut creador. Es tracta d’obres que reflecteixen algunes de les característiques del seu treball, centrat en la manipulació de milers d’imatges procedents dels mass media, del còmic o de la història de l’art, amb les quals l’artista ironitza sobre les contradiccions del món contemporani.

En acabar la visita el col·lectiu es va aturar a la cruïlla entre l’avinguda Sofia i el carrer dels Capellans per veure l’escultura d’Antoni Roselló (33 metres de ferro corten), una proposta diferent a les intervencions escultòriques que s’implanten a les rotondes, atesa la seva visualització i la no ocupació del centre de la intersecció.

Tot seguit el grup es va dirigir fins al Port d’Aiguadolç, concretament a l’hotel Estela Barcelona (avinguda del Port d’Aiguadolç, 8), on després d’un còctel, es va tenir l’oportunitat de visitar obres d’artistes com són Grau Garriga, Josep Maria Subirachs, Josep Puigmartí, Antoni Xaus, Quim Hereu, Paco Durán, Xesco Mercè, Juan Iriarte o Marc Villalonga; a més d’algunes de les habitacions intervingudes per artistes. 
Els assistents es van quedar a sopar al restaurant de l’hotel.

Més informació: