Activitats culturals

El Col·legi organitza sortides culturals de manera regular per a tots el col·legiats.

Fons d'art

Coneix el fons d'art del Col·legi.

Nova edició del concurs de dibuix infantil

Busquem la imatge protagonista de la postal de Nadal dels Gestors Administratius.

22 de març 2013

Visita cultural a Palafrugell

El Departament de Cultura del Col·legi de Gestors va organitzar el dissabte 16 de març passat, una visita cultural que va girar a l'entorn de l'escultor Francesc Torres Monsó. Es van visitar dues exposicions temporals: a la Fundació Josep Pla (Dues mirades a Maillol: Josep Pla i Torres Monsó) i a Can Mario (Anar fent i prou). Les mostres es realitzen de manera simultània per homenatjar l'artista que, aquest any, celebra el seu 90è aniversari.
Els assistents també van poder veure la llar i l’estudi de l'escultor, a Salt, Girona.

Catàleg Torres Monsó




 El Departamento de Cultura del Colegio de Gestores organizó el sábado 16 de marzo, una visita cultural que giró en torno del escultor Francesc Torres Monsó. Se visitaron dos exposiciones temporales: en la Fundación Josep Pla (Dos miradas en Maillol: Josep Pla y Torres Monsó) y Can Mario (Ir haciendo y bastante). Las muestras se realizan de manera simultánea para homenajear al artista que, este año, celebra su 90 aniversario.
Los asistentes también pudieron ver el hogar y el estudio del escultor, en Salt, Girona.


Catàlogo Torres Monsó

13 de març 2013

Presència del logo GA a la societat // Presencia del logo GA en la sociedad

El logo GA cada vegada és més present a la societat, al costat de les entitats col·laboradores, sigui en format paper, en format informàtic, en cursos, en conferències, en fulls informatius, en programes teatrals de mà...
 
A continuació en mostrem alguns exemples:
  • Al web de la Creu Roja, entitat amb la qual el Col·legi col·labora des de l’any 1994, podem trobar el logo GA, juntament amb el d’altres empreses que hi col·laboren.
  • Des de l’any 2005, al vestíbul del teatre Romea podem trobar el logotip del COGAC. Recordem que el Col·legi és protector de la Fundació Romea per a les Arts Escèniques i que gràcies a aquest suport, els col·legiats i els seus col·laboradors, familiars i amics gaudeixen de descomptes per assistir als teatres Romea, La Villarroel i Condal. A totes les obres que s’hi representen, apareix el logo GA al programa de mà.
  • Del 29 de novembre del 2012 al 8 de gener de 2013, més de 10.000 persones van visitar l’exposició Avancem amb el català al Palau Robert de Barcelona. Avancem amb el català és un recorregut per 30 anys de campanyes de promoció de l’ús del català. En l’exposició s’ha pogut veure el logotip del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya com a entitat que ha fomentat i promocionat la llengua catalana durant tot aquest període.
  • També coincidint aquest final d’any 2012 amb la celebració a Catalunya del Bicentenari Wagner, el COGAC ha estat protector del cicle organitzat pels Amics del Liceu entorn a la figura del compositor. Els col·legiats i col·laboradors han pogut assistir, amb preus especials, al cicle adreçat al públic en general sobre L’anell del Nibelung a càrrec de Ramon Gener –presentador del programa Òpera en Texans– i el Grup Wagner d’Amics del Liceu. Hem pogut veure el logotip GA als fulls de les conferències, als programes de mà, a les comunicacions del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.
  • El Col·legi, també preocupat pel canvi climàtic, des de l’any 2009, dóna suport a la Fundació Empresa&Clima, el referent empresarial per a la mitigació i l'adaptació del canvi climàtic que ofereix a les empreses les eines necessàries per afrontar els compromisos i reptes que comporta el canvi climàtic. A totes les conferències que s’hi organitzen, el logotip GA hi és present.





 El logo GA cada vez está más presente en la sociedad, junto a las entidades colaboradoras, sea en formato papel, en formato informático, en cursos, en conferencias, en hojas informativas, en programas teatrales de mano...
 
A continuación mostramos algunos ejemplos:
  • En la web de la Cruz Roja, entidad con la que el Colegio colabora desde el año 1994, podemos encontrar el logo GA junto con el de otras empresas que colaboran.
  • Desde el año 2005, en el vestíbulo del teatro Romea podemos encontrar el logotipo del COGAC. Recordemos que el Colegio es protector de la Fundación Romea para las Artes Escénicas y que gracias a este apoyo, los colegiados y sus colaboradores, familiares y amigos disfrutan de descuentos para asistir a los teatros Romea, La Villarroel y Condal. En todas las obras que se representan, aparece el logo GA en el programa de mano.
  • Del 29 de noviembre de 2012 al 8 de enero de 2013, más de 10.000 personas visitaron la exposición Avancem amb el català en el Palau Robert de Barcelona. Avancem amb el català es un recorrido por 30 años de campañas de promoción del uso del catalán. En la exposición se ha podido ver el logotipo del Colegio de Gestores Administrativos de Cataluña como entidad que ha fomentado y promocionado la lengua catalana durante todo este periodo. 
  • También coincidiendo este final de año 2012 con la celebración en Cataluña del Bicentenario Wagner, el COGAC ha sido protector del ciclo organizado por los Amigos del Liceo entorno a la figura del compositor. Los colegiados y colaboradores han podido asistir, con precios especiales, el ciclo dirigido al público en general sobre El anillo del Nibelungo a cargo de Ramon Gener -presentador del programa Ópera en Vaqueros- y el Grupo Wagner de Amigos del Liceo. Hemos podido ver el logotipo GA en las hojas de las conferencias, los programas de mano, a las comunicaciones del Gran Teatro del Liceo de Barcelona.
  • El Colegio, también preocupado por el cambio climático, desde el año 2009 apoya a la Fundación Empresa & Clima, el referente empresarial para la mitigación y la adaptación al cambio climático que ofrece a las empresas las herramientas necesarias para afrontar los compromisos y retos que conlleva el cambio climático. En todas las conferencias que se organizan, el logotipo GA está presente.