Activitats culturals

El Col·legi organitza sortides culturals de manera regular per a tots el col·legiats.

Fons d'art

Coneix el fons d'art del Col·legi.

Nova edició del concurs de dibuix infantil

Busquem la imatge protagonista de la postal de Nadal dels Gestors Administratius.

25 d’oct. 2013

Tallers, jocs... diversió! // Talleres, juegos... diversión!

Com ja us vam comentar, durant la Festa infantil del Col·legi de Gestors, la Creu Roja realitzarà alguns tallers. Voleu saber quins són?

Un tomb per la ciutat
Gaudiu d’un fantàstic conte teatralitzat amb titelles. Es tracta d’una representació interactiva, on els nens i les nenes tindran també contes per pintar amb la historia que s’està explicant, llapis de colors i globus.

Davant la crisi, el valor de les persones 
Aquest entretingut joc es basa en realitzar “cadenes de favors”. Deu figures a mida natural ens expliquen la seva historia... encaixeu totes les peces i tanqueu el cercle!

Ciutat 10 
Ciutat 10 és un joc de taula on els jugadors i les jugadores hauran de construir la seva pròpia ciutat. Jugueu bé les vostres cartes i aconseguiu crear la millor ciutat de totes.

I si això no us sembla suficient, també es realitzarà un taller per que feu la vostra pròpia titella, podreu jugar a unes bitlles molt especials, fer una carrera de sacs o pintar-vos la cara!

Us recordem que ens heu de confirmar la vostra assistència amb un mail a concursga@gmail.com, indicant-nos: Nombre d'adults assistents, nombre de nens assistents i les seves edats. 


Como ya os comentamos, durante la Fiesta infantil del Colegio de Gestores, la Cruz Roja realizará algunos talleres. ¿Quieres saber cuáles son?

Un paseo por la ciudad 
Disfruta de un fantástico cuento teatralizado con marionetas . Se trata de una representación interactiva, donde los niños y las niñas tendrán también cuentos para colorear con la historia que se está contando, lápices de colores y globos.

Ante la crisis, el valor de las personas 
Este entretenido juego se basa en realizar "cadenas de favores". Diez figuras a tamaño natural nos cuentan su historia... encaja todas las piezas y cierre el círculo!

Ciudad 10 
Ciudad 10 es un juego de mesa donde los jugadores y las jugadoras deberán construir su propia ciudad. Jugad bien vuestras cartas y conseguid crear la mejor ciudad de todas.

Y si esto no os parece suficiente, también se realizará un taller para que hagan su propia marioneta, podréis jugar a unos bolos muy especiales, hacer una carrera de sacos o pintaros la cara!

Os recordamos que nos debéis confirmar vuestra asistencia con un mail a concursga@gmail.com, indicándonos: Número de adultos asistentes, número de niños asistentes y sus edades.

10 d’oct. 2013

El 23 de novembre: festa! // El 23 de noviembre: fiesta!

Ara sí! 
Esteu preparats? 

Ja tenim data per a la gran festa infantil dels gestors administratius. Marqueu en el vostre calendari el dia 23 de novembre, perquè teniu una cita amb nosaltres. 

A les 10:30 obrirem les portes del Centre Cívic Can Felipa.  

Durant dues hores podreu fer allà mateix el vostre dibuix per participar en el nostre concurs. Com ja sabeu, els guanyadors a més de portar algun regalet, tenen l'honor de veure el seu dibuix convertit en el protagonista de les postals de Nadal que envia el Col·legi. 

A més, perquè no us avorriu en tot el matí, hem pensat en un munt d'activitats, moltes d'elles a càrrec de Creu Roja, amb els quals col·laborem aquest any. Titelles, manualitats, jocs d'allò més divertit... Tot hi cap a la nostra festa. 

No us la perdeu! 

 

¡Ahora sí! 
¿Estáis preparados? 

Ya tenemos fecha para la gran fiesta infantil de los gestores administrativos. Marcad en vuestro calendario el día 23 de noviembre, porque tenéis una cita con nosotros. 

A las 10:30 abriremos las puertas del Centro Cívico Can Felipa.  

Durante dos horas podréis hacer allí mismo vuestro dibujo para participar en el nuestro concurso. Como ya sabéis, los ganadores, además de llevarse algún regalito, tienen el honor de ver su dibujo convertido en el protagonista de las postales de Navidad que envía el Colegio. 

Además, para que no os aburráis en toda la mañana, hemos pensado en un montón de actividades, muchas de ellas a cargo de Cruz Roja, con los que colaboramos este año. Títeres, manualidades, juegos de lo más divertido… Todo cabe en nuestra fiesta. 

¡No os la perdáis!