Activitats culturals

El Col·legi organitza sortides culturals de manera regular per a tots el col·legiats.

Fons d'art

Coneix el fons d'art del Col·legi.

Nova edició del concurs de dibuix infantil

Busquem la imatge protagonista de la postal de Nadal dels Gestors Administratius.

21 de març 2014

Visita a l’estudi-taller de l’artista Robert Llimós // Visita al estudio-taller del artista Robert Llimós


El Departament de Cultura del Col·legi de Gestors va oferir el dissabte 15 de març passat una visita cultural, organitzada per l’associació sculpture network, que va girar a l'entorn del reconegut pintor i escultor Robert Llimós (Barcelona,1943), Premi d’Arts Plàstiques per la Generalitat de Catalunya (1994).

El grup va visitar dues escultures públiques: Marc (1997) a la Vila Olímpica, i el conjunt Miraestels (2010), al Maremàgnum, a la rambla de Mar.
Tot seguit, al taller-estudi de Robert Llimós, es va poder visitar la seva galeria, on l’artista ens va explicar les diferents etapes de la seva obra (figuració, abstracció, conceptualisme) i el seu projecte actual amb el qual s’ha dedicat els 5 darrers anys, resultat d’una experiència molt singular d’un viatge al Brasil.




El Departamento de Cultura del Colegio de Gestores ofreció el sábado 15 de marzo una visita cultural, organizada por la asociación sculpture network, que giró en torno al reconocido pintor y escultor Robert Llimós (Barcelona, 1943), premio de Artes Plásticas por la Generalidad de Cataluña (1994). 
El grupo visitó dos esculturas públicas: Marco (1997) en la Villa Olímpica, y el conjunto Miraestels (2010), el Maremagnum, en la rambla de Mar. 
A continuación, en el taller-estudio de Robert Llimós, se pudo visitar su galería, donde el artista nos explicó las diferentes etapas de su obra (figuración, abstracción, conceptualismo) y su proyecto actual con el que se ha dedicado los 5 últimos años, resultado de una experiencia muy singular de un viaje a Brasil. 



Amb la col·laboració de // Con la colaboración de: