Activitats culturals

El Col·legi organitza sortides culturals de manera regular per a tots el col·legiats.

Fons d'art

Coneix el fons d'art del Col·legi.

Nova edició del concurs de dibuix infantil

Busquem la imatge protagonista de la postal de Nadal dels Gestors Administratius.

17 de juny 2014

Vuitena edició de La Nit dels Gestors Administratius // Octava edición de La Noche de los Gestores Administrativos

Un juliol més celebrarem la Nit dels Gestors Administratius, una jornada especial i diferent just abans de les vacances d’estiu.

El proper dimecres 30 de juliol, a les 20.30 hores, us convidem a veure l'obra de teatre El zoo de vidre, al teatre Goya-Codorniu. En acabar la representació, la Fundació Romea ens convida a una copa de cava i esperem que tots plegats ens podrem desitjar un bon estiu.

PREU ESPECIAL PER A GESTORS, COL·LABORADORS, FAMILIARS I AMICS: 15 €

Per poder assistir cal confirmar al mail nbergua@gestors.cat, al fax: 93 301 37 87 o trucar a la seu del Col·legi (93 317 06 86), abans del 16 de juliol.




Un julio más celebraremos la Noche de los Gestores Administrativos, una jornada especial y diferente justo antes de las vacaciones de verano. 

El próximo miércoles 30 de julio, a las 20:30 horas, le invitamos a ver la obra de teatro "El zoo de cristal", en el teatro Goya-Codorniu. Al terminar la representación, la Fundación Romea nos invita a una copa de cava y esperamos que todos nos podremos desear un buen verano. 

PRECIO ESPECIAL PARA GESTORES, COLABORADORES, FAMILIARES Y AMIGOS: 15 € 

Para poder asistir es necesario confirmar el mail nbergua@gestors.cat, al fax: 93 301 37 87 o llamar a la sede del Colegio (93 317 06 86), antes del 16 de julio.

11 de juny 2014

White Party GA 2014

 El proper dia 4 de juliol tindrà lloc la WHITE PARTY GA 2014, una festa destinada als nous gestors i els gestors més joves, per facilitar que es puguin conèixer i ampliar els seus contactes professionals en un ambient distès i alegre.

La primera edició d’aquesta festa, organitzada per la Comissió de Joves Gestors del Col•legi, es realitzarà el 4 de juliol a les 21 h al BOO LOUNGE CLUB de Barcelona.

Dia: 4 de juliol. De 21 h a 3 h
Lloc: BOO LOUNGE CLUB (Espigó de Bac de Roda, 1. Platja de la Nova Mar Bella s/n. Barcelona).
Preu: 35 € per persona. Inclou aperitiu, sopar–còctel, 1 hora de barra lliure i combinat especial GA
Inscripcions: Enviar correu electrònic a colcatalunya@gestors.cat o trucar al telèfon 93 317 06 86 (Berta López)
Dress code: Roba de color blanc



El próximo día 4 de julio tendrá lugar la WHITE PARTY GA 2014, una fiesta destinada a los nuevos gestores y los gestores más jóvenes, para facilitar que se puedan conocer y ampliar sus contactos profesionales en un ambiente distendido y alegre.
 

La primera edición de esta fiesta, organizada por la Comisión de Jóvenes Gestores del Colegio, se realizará el 4 de julio a las 21 h en el BOO LOUNGE CLUB de Barcelona.
 
Día: 4 de julio. De 21 h a 3 h  
Sitio: BOO LOUNGE CLUB (Espigón de Bac de Roda, 1. Playa de la Nova Mar Bella s/n. Barcelona).  
Precio: 35 € por persona. Incluye aperitivo, cena-cóctel, 1 hora de barra libre y combinado especial GA  
Inscripciones: Enviar correo electrónico a colcatalunya@gestors.cat o llamar al teléfono 93 317 06 86 (Berta López)  
Dress code: Ropa de color blanco

10 de juny 2014

Visita al tallerBDN i al jardí d’escultures de Tom Maddock a Vilanova del Vallès // Visita al tallerBDN y el jardín de esculturas de Tom Maddock en Vilanova del Vallès

El Departament de Cultura del Col·legi de Gestors Administratius va oferir el dissabte 24 de maig passat una visita cultural, organitzada per l’associació Sculpture Network i per tallerBDN.

Al llarg del matí, l'escultor Josep M. Camí, director i cofundador de tallerBDN ens va explicar les activitats que es desenvolupen en aquesta associació sense ànim de lucre dedicada a la creació, producció i difusió de l'escultura.

Vam visitar els tallers d'artistes residents i la biblioteca especialitzada en escultura. Més tard ens vam unir a la V edició del Brindis per l'Escultura de tallerBDN, on es van oferir una copa de cava i vam poder gaudir de la performance de Sebastián Sánchez Zelada - CIRCUMTEMPLUM - una experiència transdisciplinar que reunia arts escèniques, interactives, audiovisuals, plàstiques i terapèutiques.

Al migdia ens vam dirigir a Vilanova del Vallès, on el col·leccionista i galerista Tom Maddock ens va convidar a dinar i en acabar vam veure el seu jardí privat d’escultures.


El Departamento de Cultura del Colegio de Gestores Administrativos ofreció el sábado 24 de mayo una visita cultural, organizada por la asociación Sculpture Network y por tallerBDN. 

A lo largo de la mañana, el escultor Josep M. Camino, director y cofundador de tallerBDN nos explicó las actividades que se desarrollan en esta asociación sin ánimo de lucro dedicada a la creación, producción y difusión de la escultura. Visitamos los talleres de artistas residentes y la biblioteca especializada en escultura. 

Más tarde nos unimos a la V edición del Brindis por la Escultura de tallerBDN, donde nos ofrecieron una copa de cava y pudimos disfrutar de la performance de Sebastián Sánchez Zelada - CIRCUMTEMPLUM - una experiencia transdisciplinar que reunía artes escénicas, interactivas, audiovisuales, plásticas y terapéuticas. Al mediodía nos dirigimos a Vilanova del Vallés, donde el coleccionista y galerista Tom Maddock nos invitó a comer y al terminar vimos su jardín privado de esculturas. 


Amb la col·laboració de:
Con la colaboración de: