Activitats culturals

El Col·legi organitza sortides culturals de manera regular per a tots el col·legiats.

Fons d'art

Coneix el fons d'art del Col·legi.

Nova edició del concurs de dibuix infantil

Busquem la imatge protagonista de la postal de Nadal dels Gestors Administratius.

26 d’oct. 2015

Si voleu tenir un bon Nadal... envieu-nos les vostres propostes! // Si queréis tener una feliz Navidad... ¡enviadnos vuestras propuestas!

Ja tenim les primeres imatges que participen als “Premis de disseny gestors.cat” d’enguany. A mida que ens vagin arribant les anirem pujant aquí perquè tothom las pugui veure.

Recordeu que tres fantàstics premis de 1000, 500 i 250 euros estan en joc.

Feu-nos arribar les vostre propostes abans del 15 de novembre a les 23:59 hores a través de wetransfer al correu squintana@gestors.cat, indicant nom i cognom, edat, títol del disseny, e-mail i telèfon de contacte.

Podeu consultar les bases del concurs amb tota la informació detallada aquí.

Ya tenemos las primeras imágenes que participan en los "Premios de diseño gestors.cat" de este año. A medida que nos vayan llegando las iremos subiendo aquí para que todos las puedan ver.

Recuerdad que tres fantásticos premios de 1.000, 500 y 250 euros están en juego.

Hacednos llegar vuestra propuestas antes del 15 de noviembre a las 23:59 horas a través de WeTransfer al correo squintana@gestors.cat, indicando nombre y apellido, edad, título del diseño, e-mail y teléfono de contacto.

Se pueden consultar las bases del concurso con toda la información detallada aquí.

22 d’oct. 2015

2a Edició "Premis de Disseny gestors.cat" // 2ª Edición "Premios de Diseño gestors.cat"

Enguany, el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya torna a convocar els "Premis de Disseny gestors.cat".
Com ja sabeu, la imatge guanyadora del primer premi es convertirà en la postal de Nadal d'aquest any del Col·legi.

Així que, si teniu més de 18 anys i una gran idea, ens podeu fer arribar la vostra proposta per a que els Gestors felicitin les festes.


A més de tenir aquest honor, teniu un altre incentiu en forma de premi en metàl·lic:
• 1r premi - 1.000 €
• 2n premi - 500 €
• 3r premi - 250 €

Més convençuts? Doncs us expliquem el funcionament.


Per poder participar ens heu de fer arribar una imatge en format JPG o PNG, mida DIN A5 (148x210mm), que ha d'incloure obligatòriament les sigles "gA", que representen al nostre col·lectiu.
No ha de fer referència a cap any, i en el cas que inclogui text, aquest ha d'estar en català.

Envieu-nos la vostra imatge abans del 15 de novembre a les 23:59 hores a través de wetransfer al correu squintana@gestors.cat, indicant nom i cognom, edat, títol del disseny, e-mail i telèfon de contacte.

Podeu consultar les bases del concurs amb tota la informació detallada aquí.

 


Este año, el Colegio Oficial de Gestores Administrativos de Cataluña vuelve a convocar los "Premios de Diseño gestors.cat".
Como ya sabéis, la imagen ganadora del primer premio se convertirá en la postal de Navidad de este año del Colegio.

Así que, si tenéis más de 18 años y una gran idea, nos podéis hacer llegar vuestra propuesta para que los Gestores feliciten las fiestas.

Además de tener este honor, tenéis otro incentivo en forma de premio en metálico:
• 1er premio - 1.000 €
• 2º premio - 500 €
• 3º premio - 250 €

¿ Más convencidos? Pues os explicamos el funcionamiento.

Para poder participar nos debéis hacer llegar una imagen en formato JPG o PNG, tamaño DIN A5 (148x210mm), que incluirá obligatoriamente las siglas "GA", que representan a nuestro colectivo. No debe hacer referencia a ningún año, y en el caso de que incluya texto, éste debe estar en catalán. Enviadnos vuestra imagen antes del 15 de noviembre a las 23:59 horas a través de WeTransfer al correo squintana@gestors.cat, indicando nombre y apellido, edad, título del diseño, e-mail y teléfono de contacto. Se pueden consultar las bases del concurso con toda la información detallada aquí.